Система за обратна осмоза на Ecosoft

Системите за обратна осмоза имат определени изисквания за водно налягане, необходими за правилното функциониране.

Околна среда с ниско налягане може да бъде проблем, така че в много случаи са нужни помпи, за да се поддържа необходимото налягане за оптималната ефективност на RO системата.

Системата за обратна осмоза Ecosoft с помпа е специално разработена за среди с ниско налягане и се изпраща с усилвателна помпа за правилно поддържане на налягането. По този начин можете да инсталирате система за обратна осмоза дори в домакинства, където налягането на водата не е най-доброто.

В тази публикация ще разгледаме изпомпващия филтър за обратна осмоза на Ecosoft по отношение на ефективността на филтрацията, етапите на филтрация и поддръжката.

Ecosoft филтърът има огромни възможности за намаляване и отстраняване на замърсители на водата. Способността за значително намаляване на флуор, тежки метали, бактерии, токсини и хлор са едни от най-забележителните му възможности.

Този RO филтър също така намалява минералите, фосфатите, хлоридите, нитратите, цианидите и много други замърсители. Ecosoft RO филтърът произвежда 190 литра филтрирана вода на ден и има система за автоматично изключване, която влиза в действие, когато резервоарът е пълен. Освен помпа, която гарантира, че са достигнати необходимите нива на налягане, този филтър се изпраща и с дизайнерски хромиран кран, така че няма да се налага да отделяте време или пари, за да намерите сами.

Като алтернатива, системата може да се използва и с по-модерни, 3-посочни кухненски кранове. Етапи на филтрация Този Ecosoft филтър е 5-степенна система за обратна осмоза, което означава, че освен RO мембраната, той съдържа и 4 други филтърни касети, които действат или като предварително филтър, или като филтър, след като се уверите, че филтрираната вода достига чашата ви е с неопровержимо качество.

Филтрите, съставляващи тази 5-степенна система, са подредени по следния начин: 5-микронен предфилтър за филтър за отстраняване на пясък, утайка и други утайки до 5 микрона; 5 микрона въглероден блок предварително филтър за отстраняване на хлор и органични съединения; 1 микронен седимент пред филтър за отстраняване на остатъчни утайки до 1 микрона; мембрана; вграден филтър с активен въглен за окончателно полиране на филтрирана вода. Поддръжка Тези филтри имат различен експлоатационен живот, поради което двата 5-микронични филтъра и 1-микронния предфилтър трябва да се подменят на всеки 3 до 6 месеца, мембраната трябва да се подменя на всеки 18-24 месеца, докато последният 1-микронен филтър трябва да се подменя на всеки 6-12 месеца. Годишните разходи за поддръжка възлизат на около 100лв. Смяната на тези филтри в препоръчителните моменти гарантира, че вашите филтри остават в най-добрата им форма.

Абонирай се!
Абонирайте се за нашия бюлетин и вземете -10%!
    Абонирай ме
    Съгласявам се с общите условия