Информация за поръчка и доставка

ОФОРМЯНЕ НА ПОРЪЧКА

 1. Поръчка за доставка на продукт може да се направи по телефон +359 88 877 8788 и/или чрез интернет магазина ни на адрес – https://ecosoft.bg.
  1.1 При поръчка по телефона Купувачът подтвърждава,че е запознат с правилата за продажба на стоки чрез интернет-магазина и предоставя на служителя на Продавача необходима за оформяне на поръчка информация.
  1.2 При оформяне на Поръчка чрез мрежата на интернет Купувачът попълва формата за поръчка на продукти, предоставена на Уебсайта, и я изпраща към Продавача чрез мрежата на интернет.
 2. Ако Купувачът има предпочитан ден и/или час за доставка, той следва да уведоми за това Продавача при оформяне на поръчката си в раздел „Коментари“.
 3. В случай че поръчаният продукт не е наличен на склад, Продавачът е задължен да уведоми Купувача за това. Купувачът има право да замени продукта с друг или да анулира поръчката си.
 4. Купувачът има право да промени Поръчката си преди предаването на стоката към куриера, като уведоми Продадавача за това по телефона.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ДОСТАВКА

 1. Доставката се извършва посредством следните куриери – Спиди
 2. Доставката се извършва до 3 работни дни след получаване на Поръчката . Продавачът ще направи всичко възможно, за да бъде спазен срокът за доставка, но е възможно да бъде забавена доставката поради непредвидени обстоятелства, настъпили не по вина на Продавача.Стойността на доставката до адрес се изчислява индивидуално на база тегло на поръчаните продукти и установените тарифи за куриерски услуги на “Спиди”.
 3. Доставката може да бъде извършена от друга, предпочитана от Купувача, куриерска служба за сметка на Купувача по редовните тарифи според типа услуга “врата – врата” или “врата – офис”.
 4. Рискът за случайно погиване или случайно увреждане на Стоката преминава към Купувача в момента на предаването му на Стоката и слагането на подписа си върху документа, подтвърждащ получаването (стокова разписка). Купувачът следва да прегледа пратката, адресирана до него, в момента на получаването й и в присътствие на куриера. Претенции към външния вид и комплектността на продуктите след получаването им не се приемат.
 5. При доставка на поръчаните стоки се предават на Купувача или лицето, посочено в Поръчката като получател. Може да бъде предадено и на лице, упълномощено от Купувача за това със нотариално заверено пълномощно.

ГАРАНЦИИ И ОТГОВОРНОСТ

 1. Продавачът не носи отговорност за щети,причинени от Купувача, вследствие на ненадлежащо или неправилно използване на Продуктите, закупени от Интернет-магазина.
 2. Продавачът не отговаря за загуби на Купувача, възникнали вследствие на:
  1. неправилно попълване на формата за поръчка, както и грешно посочени персонални данни.
  2. неправомерни действия на трети лица.
 3. Купувачът носи пълна отговорност за истинността на данните, посочени от него при регистрацията в Интернет-магазина.
Абонирай се!
Абонирайте се за нашия бюлетин и вземете -10%!
  Абонирай ме
  Съгласявам се с общите условия